Ifølge engelsk medie er de to storklubber Liverpool og Manchester City, begge interesseret i 26-årige Isco. Derfor forventes der at blive hård kamp, om at sikre sig den yderst velspillende Real Madrid-profil.

Af Lasse D. Drescher

26-årige Isco er gang på gang rygtet væk fra Real Madrid. Dog ender det altid med at Isco bliver hos den spanske storklub, og derfor kommer der ikke nogen handel på plads. Ifølge mediet Hitc så er Liverpool og Manchester City interesseret, i den spanske landsholdsspiller.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Isco er en af de helt store stjerner, hos den spanske storklub. Men der er altid tvivl om hvor meget spilletid Isco får, og hvor stor hans rolle egentlig er. Da det tyder på at Isco kun får spilletid, når han rammer sit absolutte topniveau.

Derfor kunne et skifte væk fra den spanske storklub, være en mulighed, for at få mere spilletid, over en hel sæson. Tilbage i 2013 skiftede Isco fra Malaga, til den spanske storklub Real Madrid. Isco var ifølge mediet værdisat til omkring 200.000.000 kroner, tilbage i 2013.

Nu forventes det at 26-årige Isco har en værdi, af omkring 570.000.000 kroner. Dog forventes det at Real Madrid vil kræve mere, eftersom at Isco er en af profilerne hos Los Blancos. Isco kan bruges på flere forskellige positioner, så derfor er det forståeligt at han er så eftertragtet.

Hvor kommer vi til at se Isco spille, i den kommende sæson?

Mediet skriver intet om hvilken af de to klubber, som forventes at være favoritter. Det hænger nok også sammen med at der stadig er stor tvivl om, hvor vidt Isco egentlig gerne vil væk fra Real Madrid, eller ej.

Så det kan være det i sidste ende kommer til at gå ud på, hvilken af de to Premier League-storklubber, som kan tilbyde de bedste frynsegoder. Således at de kan sikre sig 26-årige Iscos underskrift, hvis altså han vil væk fra Real Madrid.

Læs også: Europæiske storklubber jagter West Bromwich-stjerne