Ifølge El Confidencial er Manchester United klar til at betale kassen, for at få købt Antoine Griezmann fri.

Af Lasse Dam Drescher

Manchester United har i den seneste tid holdt godt øje med Atletico Madrids Antoine Griezmann. Griezmann har scoret 31 mål, i alle turneringer i sæsonen. Dog har Chelsea og Paris Saint-Germain også vist interesse.

Antoine Griezmann scorede Atleticos eneste mål i 2-1 nederlaget til Bayern München. Atletico Madrid gik videre efter udebanemål-reglen.(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Antoine Griezmann scorede Atleticos eneste mål i 2-1 nederlaget til Bayern München. Atletico Madrid gik videre på udebanemål-reglen.(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Manchester United er desperate, og bliver nødt til at hente forstærkninger til Old Trafford. El Confidencial mener at Manchester United er klar til at betale, det som Atletico Madrid skal have for Griezmann. Antoine Griezmann har kontrakt frem til 2020, og Antoine Griezmanns frikøbklausul lyder på omkring 570.000.000 kroner.

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague, udtaler følgende til Dailystar:

“Jeg tror at planen for Atletico er at de vil holde Griezmann en sæson mere. Griezmann ligner heller ikke en mand som er på vej væk. Griezmann har gjort klogt i at ignorere alle rygterne. Jeg tror at Griezmann ved første tanke tænker han bliver hos Atletico lidt endnu, men det også bare hvad jeg tror.”

Læs også: Griezmann afviser storklub og fastslår fremtiden