Manchester United jagter fuldbyrdet Borussia Dortmund-angriberen, Pierre Emerick Aubameyang til sommer. I hvert fald så længe Real Madrid ikke gør klar til at byde på Dortmund-angriberen. Det skriver Daily Mail.

Foto: BERND THISSEN/dpa

Foto: BERND THISSEN/dpa

Aubameyang er en af verdens giftigste angribere i denne sæson, og gabonseren har scoret 36 mål i kun 42 kampe for Dortmund indtil videre i denne sæson.

Den sensationelle formkurve har naturligvis skabt interesse fra det øvrige af Europa, og især Europas topklubber siges at jagte den gabonesiske angriber.

Især nævnes Manchester United og Real Madrid som værende relativt tæt på at hive en aftale i land med den målfarlige angriber.

Avisen skriver i øvrigt også, at Manchester United i den foregående uge har holdt møder omkring mulighederne for at erhverve sig Aubameyang til sommer.

United har ifølge avisen gjort gaboneseren til nummer et på ønskelisten, og lige meget, hvem der kommer til at sidde i trænersædet næste sæson, er Aubameyang et mål for United.

Louis van Gaal: Hold jer væk, Madrid!

Dortmund vil gøre alt, hvad de kan for at holde på angriberen, og Daily Mail skriver, at United skal byde i omegnen af 70 millioner pund for at sikre sig angriberen. Og dét uden et bud fra Madrid, der formentlig vil skrue prisen højere op.

Real Madrid forventes at være ude efter en verdensstjerne angriber til sommer, og hvis købet af Robert Lewandowski fejler, så står Aubameyang, ifølge Daily Mail, klar.

Da Wayne Rooney har døjet med en hel mængde skader på det seneste, har United manglet en mand oppe i front, hvor Marcus Rashford, som endnu er teenager har vikarieret i halvdelen af sæson.

Den 18-årige angriber har bevist sit værd med 7 mål i 15 kamp, men ifølge Daily Mail, er Rashford ikke nok, og man leder derfor stadig efter en reserve for Rooney.

Læs også: Sensationen er i hus