Manchester United vil efter sigende forsøge at hente Crystal Palace-stjernen, Aaron Wan-Bissaka, og Dortmund-profilen, Jadon Sancho, i sommerens transfervindue.

AF: EMIL PLOVGAARD

Ole Gunnar Solskjaer Manchester United
Ole Gunnar Solskjær har vendt op og ned på tingene, siden han overtog posten som midlertidig træner for Manchester United. Foto: Michael Steele/Getty Images

United er tilbage, hvor de hører til, ifølge deres egen selvforståelse. Den midlertidige, norske træner, Ole Gunnar Solskjær, har virkelig vendt op og ned på alting hos De Røde Djævle.

Han har faktisk gjort det så godt, at han nu er favorit til at tage permanent over som træner hos Manchester United.

I den forgangne weekend måtte han dog se sig besejret af Arsenal med 2-0. Det var første gang, at Manchester United tabte en kamp i Premier League under hans ledelse.

Det ser ud til, at Manchester United kommer til at bruge utallige summer denne sommer.

I næste sæson går de nemlig efter guldet i Premier League, og derfor er der brug for flere forstærkninger.

Ifølge det engelske medie, Daily Star, er der især to spillere, man holder godt øje med. Det drejer sig om Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Et køb af de to spillere vil resultere i udgifter for over 1 milliard danske kroner.

Wan-Bissaka har udviklet sig til at blive et af de hotteste emner på engelsk jord, efter han har imponeret på Selhurst Park det seneste år.

Foruden Manchester United, så er også Arsenal, Manchester City og Bayern München med i kapløbet om hans underskrift.

Sancho har også fået sit gennembrud i denne sæson. Noget atypisk for en engelsk spiller, skiftede han til Borussia Dortmund fra Manchester City, og her har han virkelig vist sit værd.

Fjerdepladsen må være målet for Manchester United i denne sæson

I øjeblikket ligger Manchester United placeret på en femteplads i Premier League. Der er 16 point op til bysbørnene fra Manchester City på førstepladsen, men det er da heller ikke dem, man går efter i denne sæson.

I stedet skal Manchester United fokusere på den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League-fodbold i næste sæson.

Her kæmper de en brav kamp mod Arsenal på tredjepladsen, to point foran Solskjærs tropper, og Chelsea på femtepladsen, som har et point færre. Sidstnævnte har dog en kamp til gode.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer