Lige siden Sergio Ramos blev fritstillet, dvs med mulighed for at skifte klub, har Louis Van Gaal været ivrig efter at få fat i den 29-årige forsvarsspiller.

På nuværende tidspunkt, er Real Madrid og Sergio Ramos blevet enige om Sergios’ personlige vilkår og betingelser.

Verdensklasse fodboldspillere er ikke billige

Manchester United har gennem de sidste par år, forsøgt at finde de spillere der kan hjælpe holdet med at nå tilbage på rette spor. De Røde Djævle har nemlig ikke formået, at være blandt de hold, som har konkurreret om førstepladsen i ligaen, siden Sir Alex Fergusons exit. Nærmest kom de i sidste sæson, hvor de fik en 4. plads i Premier League.
Hvis klubberne og Sergio Ramos når til enighed inden transfervinduet lukker, skal Manchester forvente at der gennem hoveddøren på Old Trafford, dumper en regning på 63,7 millioner pund, svarende til hele 660 millioner danske kroner. Nu er spørgmålet bare, om United er villig til at betale prisen for denne verdensklasse forsvarsspiller.

Louis van Gaal overvejer om Sergio Ramos kan være en af de nøglespillere, der får Manchester United på rette spor igen. Er van Gaal og Manchester United på rette spor med Sergio Ramos? Fortæl os hvad du mener i Facebook tråden.