Den 20-årige Celtic-profil Kieran Tierney rygtes endnu engang væk, fra den skotske klub. Der er endnu engang stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Record skriver at, Manchester United endnu engang jagter en defensiv forstærkning. Det er den 20-årige skotske Celtic-profil Kieran Tierney, som nu igen rygtes mod Premier League-storklubben.

(Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

Kieran Tierney spillede sin første kamp for det skotske hold Celtic, da han blot var 17 år. Nu er det efterhånden blevet til over 100 kampe, for den skotske klub. Manchester United har haft scouts ude og følge Kieran Tierney, i det sidste lange stykke tid.

Der meldes intet om hvad den skotske forsvarsspiller formentlig vil koste, at hente væk fra den skotske klub. Men det forventes at Manchester United har det beløb, som Celtic kunne kræve for den 20-årige venstreback.

José Mourinho har jagtet en venstreback, og der har været meget tale om Tottenham-spilleren Danny Rose. Men de rygter har i den seneste periode ikke været så seriøse, da det tyder på at det er gået lidt i sig selv.

Det står nemlig rimelig klart at José Mourinho har planer om, at skille sig af med to forsvarsspillere. Det er Luke Shaw og Matteo Darmian som ikke får meget spilletid, og det forventes derfor der skal hentes forstærkninger til klubben.

Ser vi Celtic-profilen skifte til Premier League-storklubben?

Celtic-talentet Kieran Tierney har som sagt været velspillende, og det er derfor at der er stor interesse fra Manchester United. Mediet Daily Record forventer at der nok vil komme noget at snakke om, i løbet af tarnsfervinduet.

Hvor vidt det så ender ud med en handel eller bare rygter vides ikke endnu. Men det er ifølge mediet tydeligt, at Manchester United har interesse i den skotske venstreback Kieran Tierney fra Celtic.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller