Manchester United har stor interesse i Borussia Dortmund-talentet Julian Weigl. Samtidig med at Dortmund også forventes, at have interesse i nuværende Manchester United-spiller.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver, at Manchester United viser interesse i Borussia Dortmund-talent. Det er den 22-årige tyske midtbanespiller Julian Weigl, som Manchester United har i kikkerten.

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Samtidig med at Premier League-storklubben viser interesse i Dortmund-talentet, jagter Dortmund en af Manchester Uniteds spillere. Det er nemlig den armenske kantspiller Henrikh Mkhitaryan, som forlod Borussia Dortmund til fordel for Manchester United.

Dog har skiftet til Premier League ikke været fantastisk, for den tidligere Borussia Dortmund-stjerne. Der har et par gange været skrevet om at José Mourinho ikke har planer om at bruge Mkhitaryan, og derfor kan det allerede være tid til et United-exit.

Mediet skriver samtidig at Manchester United har afsløret, at Henrikh Mkhitaryan godt kan blive solgt. Der er bare en pris som skal opfyldes, og den ligger på omkring 300.000.000 kroner. Der meldes dog intet om hvad Borussia Dortmund kræver for Julian Weigl.

Den tyske midtbanespiller er i manges øjne blandt, nogle af de største talenter i europæisk topfodbold. Manchester United forventes at have planer om at forstærke midtbanen, da Michael Carrick er længe ude med en skade, derfor skal der formentlig hentes en forstærkning.

Hvad koster det unge tyske talent?

Eftersom at 22-årige Julian Weigl er et stort talent, og grundet den solide spilletid han får hos Bundesliga-storklubben forventes det på ingen måde at han bliver billig. Der skal formentlig et ret stort beløb over disken, for at Manchester United kan sikre sig Julian Weigl.

Det bliver ifølge mediet spændende at se hvad der sker, når det er at januars transfervindue åbner op. Det kan også være Mkhitaryan og Weigl bliver byttet, men så skal der formentlig også nogle penge mod Dortmund, oveni byttehandlen.

Læs også: Allerede i FIFA: Manchester United lancerer ny fjerdetrøje