Danilo+FC+Porto+v+Vitoria+Guimaraes+Liga+Zon+WNYtJKw3y6ol

Er Danilo fremtidens mand på højreback hos Manchester United?

Manchester United har i denne sæson skiftet imellem en hel systemer. De har både spillet med 3, 5 og 4 mand i bagkæden. Der er vidst ingen, der er i tvivl om, at Manchester United mangler forstærkninger i forsvaret. De fleste forventede at de ville komme i januars transfervindue, men der skete ingenting.

Nu tyder meget dog på, at der var en rigtig god grund til, at det ikke blev til nogle store handler i januar. Spillerne, som manager, Louis Van Gaal ville have, var simpelthen ikke tilgængelige. Van Gaal skulle eftersigende være på jagt efter en ny højreback og en midterforsvar.

Nu skulle Manchester United angiveligt endelig have fundet, den højreback de vil have. Det drejer sig om FC Portos brasilianske back, Danilo. Han har haft en række fantastiske sæsoner i Portugal og nu er han klar til, at tage skridtet videre. Han er blevet sat i forbindelse med både Real Madrid og Manchester United, men det skulle kune være United, der er klar til at udløse hans frikøbsklausul på cirka 350 millioner kroner.