Den 17-årige engelske venstreback Ryan Sessegnon rygtes væk fra Fulham, og mod nogle storklubber. Der er specielt stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har fortsat planer, om at forstærke sig på venstrebacken. Da det er helt tydeligt at José Mourinho ikke vil bruge Luke Shaw, og derfor bliver der nødt til at blive hentet en ny spiller til Old Trafford.

(Photo by James Chance/Getty Images)

Nu kigger Manchester United ifølge mediet The Guardian mod en mindre engelsk klub, nemlig Fulham. Hvor den engelske 17-årige venstreback Ryan Sessegnon spiller til dagligt. Det er ifølge mediet den unge englænder, som Manchester United har i kikkerten.

The Guardian skriver at det forventes, at Fulham-talentet vil koste omkring 250.000.000 kroner. Det er ifølge mediet en ret høj pris, men samtidig så er Ryan Sessegnon et stort talent i manges øjne.

Ryan Sessegnon har i de seneste 22 kampe for Fulham spillet, og han har lavet fire mål og to assist. Hvilket altså er en meget solid statistik, for den 17-årige engelske Fulham-venstreback. Det er formentlig også derfor han er så stort et talent, blandt eksperterne.

Det forventes på nuværende tidspunkt, at Manchester United er den eneste klub som for alvor jagter Fulham-talentet. Spørgsmålet er så stadig, om Manchester United vil gå ud og spendere rigtig mange penge, på så ung en forsvarsspiller som Ryan Sessegnon.

Hvem jagter egentlig Fulham-profilen?

The Guardian melder samtidig at der kunne komme interesse fra Real Madrid, og Premier League-konkurrenten Tottenham. Men det meldes at Manchester UNited har størst interesse, på nuværende tidspunkt.

Der er også lidt tale om at Mourinho ville sende Luke Shaw mod Fulham, for at sikre sig Ryan Sessegnon. Dog forventes det ikke at det bliver til noget, da ledelsen formentlig ikke siger ja til at sende Luke Shaw til Fulham.

Læs også: Endelig bekræftet: Sanchez laver kæmpe skifte til PL-konkurrent til sommer