Det er den 23-årige franske midterforsvar Samuel Umtiti som rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United, og dermed væk fra den spanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mirror skriver at José Mourinho jagter, en nuværende FC Barcelona-forsvarsspiller. Det er den franske midterforsvar Samuel Umtiti som ifølge det engelske medie bliver jagtet af Premier League-storklubben.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Den 23-årige franskmand spiller ofte på det franske landshold, og i han har samtidig spillet 15 kampe for FC Barcelona. Den unge midterforsvar har siden skiftet til den spanske storklub spillet 58 kampe.

Portugiseren José Mourinho har gjort det klart, at han ønsker at forstærke defensiven hos Premier League-storklubben. Derfor forventes det meget at Manchester United vil gøre hvad de kan, for at forstærke forsvaret i løbet af januar.

Der har tidligere været flere spillere rygtet mod Manchester United. Nu er det FC Barcelona-spilleren Samuel Umtiti, men tidligere har det været Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane.

Samuel Umtiti har kontrakt med La Liga-storklubben FC Barcelona, frem til sommeren 2021. Det meldes og forventes ifølge Daily Mirror at Umtiti formentlig vil koste omkring 400.000.000 kroner, at hente væk fra Barcelona.

Hvem henter Mourinho mon til Manchester United?

José Mourinho er ifølge flere medier som tidligere nævnt, på jagt efter forsvarsspillere. Mourinho har en forsvarsspiller som han er super tilfreds med, og det er et af sommerens indkøb, nemlig Eric Bailly.

Eric Bailly forlod La Liga-klubben Villarreal, for at skifte til den engelske storklub Manchester United. Et andet sommerindkøb er Victor Lindelöf, som forlod den portugisiske storklub Benfica for at skife til Manchester United.

Dog har den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf ikke været så solid en spiller, som de håbede på de købte hos Manchester United. Svenskeren har fået nogle chancer, men han har lavet nogle skuffende fejl, som har resulteret i at han ikke er førstevalg.

Læs også: Zidane til Real-præsident: Hent denne stjerne som erstatning for Ronaldo