Den velspillende Tottenham-venstreback Danny Rose rygtes fortsat mod Manchester United. Ifølge engelsk medie er José Mourinho klar til at sende spiller mod Tottenham, for at sikre sig Danny Rose.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Bleacher Report skriver at José Mourinho og Manchester United fortsat har interesse i Tottenham-backen Danny Rose. Det forventes at Mourinho er klar til at sende en spiller med i handlen, for at sikre sig Danny Rose.

(Photo: Getty Images)

Den spiller som Mourinho skulle være klar til at sende mod Tottenham, er den engelske venstreback Luke Shaw. Dog må mediet samtidig understrege at det ikke forventes at Tottenham får mange penge oveni, da Luke Shaw også er en spiller med et prisskilt som er højere end de flestes.

Manchester United-venstrebacken Luke Shaw har været en spiller som mange fans, har nydt at se spille for Premier League-storklubben. Et af de store problemer for Luke Shaw har også været hans langvarige skadesforløb.

Luke Shaw var et lovende talent på venstrebacken, da han forlod Southampton for at skifte til Manchester United. Dog er det tydeligt for mange, at José Mourinho ikke ligefrem ønsker at bruge Luke Shaw.

Hvorfor bruger Mourinho Daley Blind foran Luke Shaw?

Oftest foretrækker portugiseren at bruge Daley Blind på venstrebacken, frem for engelske Luke Shaw. Shaw vil i manges øjne formentlig været et bedre valg til backen, men det måske Daley Blinds solide defensiv som tiltaler Mourinho.

Læs også: Koeman: Denne Everton-spiller har skuffet mig mest