Den tidligere Manchester United-spiller Jonny Evans rygtes igen væk fra West Bromwich. Der er interesse fra Manchester United, endnu engang ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at José Mourinho har tidligere Manchester United-spiller i kikkerten. Det er den 30-årige West Bromwich-forsvarsspiller Jonny Evans, som rygtes tilbage til Old Trafford.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det er over et årti siden at Jonny Evans fik sin debut, hos Premier League-storklubben Manchester United. Jonny Evans skiftede så tilbage i 2015 til Premier League-klubben West Bromwich, hvor Evans har spillet siden.

Pep Guardiola og Manchester City har tidligere vist interesse, i den tidligere Manchester United-forsvarsspiller. Men det meldes nu at Manchester City mere eller mindre har droppet, interessen i den 30-årige forsvarsspiller.

Nu forventes det at Manchester United er den eneste klub, som for alvor har stor interesse i Jonny Evans. Derfor forventes det at det kan blive til en fin pris, at Manchester United kan sikre sig Jonny Evans.

Det forventes at West Bromwich-forsvarsspillerens pris ligger på omkring 150.000.000 kroner. Det meldes samtidig at West Bromwich skal overveje om de vil sælge Jonny Evans, eller om de skal forlænge kontrakten med ham.

Så hvis ikke der kommer en forlængelse af Jonny Evans-kontrakten med West Bromwich, så forventes det at de vil sælge den nordirske landsholdsspiller. Der er ingen medier som melder at Jonny Evans ikke har mod på, en tur tilbage til Old Trafford.

Evans vil formentlig kræve spilletid hos Manchester United

Men det forventes at Jonny Evans formentlig vil være sikker på, at han får noget spilletid hos Manchester United og José Mourinho. Da Jonny Evans er 30 år gammel, og derfor må man bare understrege at han formentlig ikke har mange år tilbage på banen.

Det må dog siges at Jonny Evans formentlig godt kan blive en forstærkning, til Manchester United. Da de mangler lidt bredde i forsvaret, og der kunne Jonny Evans og hans erfaring hjælpe Manchester United.

Læs også: Bekræftet: Chelsea har budt på kæmpestjerne