Manchester United viser interesse i ung Real Madrid-profil. Det er den 21-årige Marco Asensio, som rygtes mod Premier League-storklubben, dog koster Asensio absurd mange penge at hente væk fra Santiago Bernabeu.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at Manchester United for alvor, har interesse i Real Madrid-profil. Det er den spanske midtbanespiller Marco Asensio, som tidligere har været rygtet mod Manchester United.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den 21-årige Real Madrid-profil har kontrakt med den spanske storklub, frem til sommeren 2023. Marco Asensio har udvist utilfredshed, over at han ikke får så meget spilletid hos Real Madrid, som han selv ønsker.

Der er ingen tvivl om at spanske Marco Asensio er en super god spiller, og et stort talent. Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har dog mange stjernespillere, som alle kræver godt med spilletid. Derfor er det forståeligt nok svært, for Zidane at få hele puslespillet til at gå op.

Det meldes at Manchester United overvejer, at sende et bud mod Real Madrid. Den spanske storklub har ifølge Don Balon afsløret, at de kræver omkring 1.475.000.000 kroner, for den unge spanske midtbanespiller.

Marco Asensio kan formentlig få mere spilletid hvis han forlader Real Madrid, og skriver under med Premier League-storklubben Manchester United. José Mourinho har nemlig holdt øje med Marco Asensio, i løbet af en længere periode.

Går Manchester United ud og spendere mange millioner igen?

Dog må det understreges, at det ikke forventes at Manchester United går ud og bruger et så stort beløb endnu engang. Eftersom at de i de seneste par vinduer har brugt mange penge, på spillere som Pogba, Bailly, Lindelöf og Romelu Lukaku.

Men der er ingen tvivl om at Manchester United har stor interesse, i at hente den spanske Real Madrid-profil til Old Trafford. Da Asensio har vist hvor højt hans niveau er, op til flere gange for den spanske storklub.

Læs også: Uønsket Manchester United-spiller: Er nu sat til salg