Den engelske Manchester United-forsvarsspiller Luke Shaw rygtes væk fra Manchester United. The Times skriver at Manchester United har sat Luke Shaw til salg, og de vil gøre hvad de kan for at få englænderen solgt til januar.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Times skriver, at Manchester United vil sælge en forsvarsspiller til januar. Det er den engelske venstreback Luke Shaw, som Premier League-storklubben vil sælge når transfervinduet åbner op.

(Photo: Getty Images)

Den 22-årige englænder var da han spillede hos Southampton, set på som et af englands store talenter. Så blev Luke Shaw hentet væk fra Southampton, og mod Manchester United hvor det dog ikke har været en stor succes.

José Mourinho har gjort det tydeligt, at han ikke ønsker at bruge Luke Shaw. Derfor er det også blevet gjort klart, at Luke Shaw skal sælges. Da der ikke er nogen grund til at have Luke Shaw på holdet, når han aldrig spiller eller bliver brugt.

Den engelske venstreback har i løbet af de seneste tre sæsoner, spillet hos Premier League-storklubben Manchester United. Det er dog i de år blot blevet til lige omkring 50 kampe, for De Røde Djævle.

Portugiseren Mourinho har brugt flere forskellige spillere, på venstrebacken i løbet af den seneste tid. José Mourinho har brugt Ashley Young, Marcos Rojo, Daley Blind og Matteo Darmian.

Hvor ser vi Luke Shaw efter januar?

Dog skriver The Times ikke noget om hvor vi kan forvente, at se Luke Shaw henne efter januars transfervindue. Dog må det understreges at Luke Shaw jo ikke er en dårlig spiller, og derfor er der mange klubber som godt kunne bruge den unge englænder.

Det forventes dog primært af det engelske medie, at det formentlig bliver en Premier League-klub som vil hente Shaw til klubben. Da det alligevel kræver et budget at hente Shaw til klubben, og betale hans løn bagefter.

Læs også: Krise for José Mourinho: Vigtig forsvarsspiller skadet i landskamp