Napoli-profilen Elseid Hysaj rygtes væk fra Napoli, og mod Premier League-storklubben Manchester United. 

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calcioinsider skriver, at Manchester United fortsat har stor interesse, i velspillende Napoli-stjerne. Det er den albanske forsvarsspiller Elseid Hysaj, som med sine 24-år kunne være en solid investering for Manchester United.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport) (Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

Hysaj slog først igennem hos den italienske klub Empoli, derefter gik turen til storklubben Napoli. Der fortsatte Elseid Hysaj så også sin udvikling, og der fastslog han sit navn som en af de bedste backs i italiensk fodbold.

24-årige Elseid Hysaj har i denne Serie A-sæson spillet, 34 kampe for storklubben Napoli. Han har været solid, og Napoli har sikret sig en plads i Champions League, i den næste sæson. Hvilket er en stor og vigtig bedrift, for den italienske storklub.

Prisen som det forventes at Hysaj vil koste, ligger ifølge mediet, på omkring 375.000.000 kroner. Det forventes samtidig ifølge mediet, at José Mourinho har planer om, at sælge Victor Lindelöf og Matteo Darmian.

Elseid Hysaj er ikke den eneste forsvarsspiller, som rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United. De Røde Djævle har været rundt omkring, og det forventes de fortsat at være, da Mourinho gerne vil forstærke forsvaret på Old Trafford.

Er Hysaj en solid erstatning?

Det meldes samtidig at Napoli-forsvarsspilleren skulle have en frikøbsklausul, som ligger tæt på det førnævnte beløb. Den skulle Manchester United have stor interesse i, at udløse, så de kan gå direkte til at forhandle kontrakt med den albanske forsvarsspiller.

Hysaj forventes at kunne være den fremtidige erstatning, til Antonio Valencia, som på nuværende tidspunkt er førstevalg hos United. Dog er Valencia efterhånden blevet 33 år gammel, og derfor skal han formentlig snart erstattes.

Læs også: Buffon-agent med stikpille til AC Milan-stjerne: Der kommer aldrig en ny Gigi, desværre Donarrumma