Den 20-årige Watford-profil Richarlison rygtes væk fra klubben, da der er stor interesse fra flere storklubber. Specielt Manchester United viser ifølge Daily Mail stor interesse, i den hurtige kantspiller.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver, at Manchester United har en ny kantspiller i kikkerten. Det er en spiller som vi kender fra Premier League, hvor han har formået at slå igennem hos Premier League-klubben Watford, i denne sæson.

(Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Spilleren som der er tale om, er den 20-årige Watford-spiller Richarlison. Den hurtige brasilianske kantspiller har spillet solidt, og vist klasse. Richarlison har i denne sæson spillet 37 kampe for Watford, og det er blevet til fem scoringer og fem assist.

Den unge brasilianer er ifølge Daily Mail værdisat, til omkring 340.000.000 kroner. Det hænger sammen med den solide form Richarlison har haft, og den spilletid han også har fået hos Premier League-klubben.

Samtidig med at Richarlison som sagt blot er 20 år gammel, og derfor har han formentlig en masse år foran sig, på fodboldbanen. Daily Mail skriver samtidig at Premier League-storklubben Manchester United ikke er den eneste klub, som viser interesse i Richarlison.

De andre klubber er ifølge mediet Juventus, Arsenal, Chelsea og Tottenham. Så det er ret tydeligt at Manchester United ikke er den eneste storklub, som har fået øjnene op for den unge brasilianske kantspiller.

Hvorfor jagter De Røde Djævle brasilianeren?

Grunden til at Manchester United ifølge det engelske medie, skal ud og forstærke holdet. Er fordi de vil være stærke til næste sæson, til at kunne kæmpe med om titlen. Denne sæson tyder det lige nu på, at de formentlig holder fast i deres andenplads i ligaen.

Dog er Manchester United en del point efter førstepladsen, nemlig Manchester City. Og der er ifølge eksperter lidt forskel på klassen i de to trupper. Så derfor skal Mourinho og United ud og forstærke truppen med nogle spillere, så truppen bliver bred.

Læs også: FC Barcelona-stjerne er nået til enighed med kinesisk klub