Manchester United-legenden Paul Scholes mener, at Manchester United skal hente en rigtig stjerneangriber til Old Trafford, for at styrke angrebet.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-legenden Paul Scholes udtaler til Metro, at Manchester United skal hente en stor stjerne til Old Trafford når sommerens transfervindue åbner, endnu engang. I sommers hentede Mourinho Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic til klubben.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Paul Scholes mener at Manchester United skal hente en stjerneangriber, som kan spille sammen med Zlatan Ibrahimovic. Så Manchester United kan nå det niveau de tidligere har været på.

Spillerne som kan supplerer Zlatan Ibrahimovic

Der er to spillere som Paul Scholes mener, José Mourinho bør hente til Old Trafford. Den ene er Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann, og det har stået på længe, det rygte. Den anden er den utilfredse Manchester City-angriber Sergio Aguero. De er begge meget målfarlige, og blandt verdens bedste.

Scholes udtaler samtidig at Zlatan har brug for en makker, som kan blive spillet fri, og som kan samarbejde med den svenske angriber. Zlatan er inde i en fantastisk form for Manchester United, men man kan ikke have så meget tro på en spiller. Der skal være en som kan overtage målscoringen, fra den svenske angriber.

Læs også: Der er kamp om Wolfsburg-stjernen