Manchester United-legenden Eric Cantona mener at Mourinho, bør kigge på potentielle tilføjelser hos Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske mediet Thefaithfullmufc skriver, at Manchester United bør hente en forstærkning til klubben. Således lyder det da, hvis man spørger en tidligere Manchester United-stjerne, nemlig Eric Cantona.

(Photo: Getty Images)

Det er den 28-årige argentinske Paris Saint-Germain-spiller Javier Pastore, som rygtes væk fra den franske storklub. Eric Cantona mener nemlig at Javier Pastore har nogle evner, som man godt kunne bruge hos Manchester United.

Javier Pastore har også været en af de mange PSG-spillere, som rygtes væk. Det forventes at flere spillere forlader den franske storklub, allerede i januars transfervindue. Argentineren får nemlig heller ikke meget spilletid hos PSG.

Eric Cantona udtaler følgende om Pastore:

“Jeg elsker at se Pastore spille for PSG, men han spiller ikke. Han er en meget specielt spiller, og han overrasker tit med hans berøring på bolden. Han vil rende rundt med bolden, og lige pludselig rammer han en medspiller som ingen andre lagde mærke til.

Han overrasker alle fansene, og han er en god spiller. Han spiller også for det argentinske landshold, men han spiller ikke for PSG, som er en mindre klub.”

 

Det er tydeligt at Eric Cantona håber på at José Mourinho henter Javier Pastore, til Manchester-storklubben. Der har dog også været en anden spiller rygtet mod Manchester United, nemlig Arsenal-stjernen Mesut Özil.

Mediet understreger samtidig at prisen på Javier Pastore formentlig er meget lavere, end Mesut Özils. Eftersom at Özil spiller hos en Premier League-konkurrent, samtidig med at han er en af Arsenals største stjerner.

Javier Pastore har været en stjerne hos PSG, det var dog bare for nogle sæsoner tilbage. Derfor forventes det at Pastore formentlig kan blive hentet til Manchester United, for et lavere beløb end forventet.

Læs også: Gigant-kamp: Real Madrid gafler Uniteds offensivstjerne