Manchester United-legenden Ryan Giggs giver sit bud på resultatet, mellem Manchester United og Tottenham som tørner sammen lørdag formiddag på Old Trafford. 

Af Lasse D. Drescher

I lørdagens tidlige Premier League-kamp, tager Manchester United hjemme på Old Trafford imod Tottenham Hotspur. Manchester United-legenden Ryan Giggs forventer at Manchester United hiver en smal sejr hjem.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Manchester United og Tottenham er på en delt andenplads i Premier League. De to storklubber har begge 20 point, imens førstepladsen Manchester City sidder med 25 point. Manchester United er dog foran Tottenham på målforskellen.

Det forventes samtidig at Manchester United skal ud og vise, at de er stærke offensiv. Efter 0-0 kampen mod Liverpool, og nederlaget til Huddersfield på 2-1. Det forventes at Mourinho og United-spillerne vil gå ind til kampen med en offensiv tilgang til kampen.

Manchester United-legenden udtaler følgende til Futnsoccer:

“Manchester United imod Tottenham er altid en storkamp, både på Old Trafford og da Tottenham spillede på White Hart Lane. Vi har en god rekord mod dem hjemme, og selvfølgelig tror jeg altid på at Manchester United vinder.

Nu tænker jeg at Manchester United har mere brug for at vinde kampen, end Tottenham har. Det er en stor kamp, og fansene vil være tændte. Man vil altid skabe en flot kamp, men tror fansene er tilfredse efter kampen lørdag, så længe Manchester United vinder.

 

Den walisiske Manchester United-legende spillere for klubben i perioden 1990 til 2014. Ryan Giggs er det man vil kalde en klub-legende, eftersom at han befandt sig hos Manchester United i hele hans seniorkarriere.

I en periode var Ryan Giggs også assistent hos Manchester United, da hollandske Louis van Gaal var træner for Premier League-storklubben. Det var dog ikke en kæmpe succes, og derefter har Ryan Giggs ikke lavet så meget sådan på fodboldscenen.

Læs også: Zlatan: Jeg er kommet tilbage for at slutte hvad jeg startede