Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic afslører nogle af hans tanker han har gjort sig, i løbet af de seneste par år.

Af Lasse D. Drescher

Den 36-årige Manchester United-angriber Zlatan Ibrahimovic melder nu ud, at han er tilbage for at vinde titler. Den svenske superstjerne formåede i sidste sæson at lave 28 mål i løbet af 46 kampe for Manchester United.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

I et langt interview i Sky Sports, taler Zlatan Ibrahimovic med Thierry Henry om hans mål og planer for fremtiden. Det er tydeligt at Zlatan har planen klar, som han blot vil fuldføre.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Sky Sports:

“Jeg er kommet tilbage for at slutte hvad jeg startede. Vi byggede alt op i løbet af den første sæson, og vi vandt tre titler. Det var dog ikke det vi ønskede, og derfor er jeg blevet her. Målet er Premier League-titlen, og derefter føler jeg at jeg har nået målet.

Alt som jeg og holdet startede i første sæson, skal nu afsluttes her i anden sæson. Sidste sæson havde jeg aldrig rigtig en stor skade, og folk fortæller mig at jeg er for gammel og at jeg bør stoppe.

Siden jeg slog igennem har jeg altid fået det at vide, så derfor er det også vigtigt jeg viser jeg er tilbage. I de seneste par år har jeg tænkt over hvor mange år jeg kan spille på topniveau endnu.

Men der skal man være klog, og ikke begynde at stresse og tage nogle forkerte beslutninger men blot fortsætte i samme spor. Skaden gjorde det nemt for mig, jeg havde en plan og det var at komme tilbage og spille.

Jeg vil forlade fodboldscenen som jeg kom ind, jeg vil ikke gå ud på krykker eller med skader. Jeg forlader scenen den måde jeg ønsker at forlade scenen på. Selvom jeg skal gå på vandet, så vil jeg også gøre det for at nå mit eget mål.”

Læs også: Mere drama i Randers FC: Fanklubben nedlægger sig selv i protest mod Gravgaard