Der kom godt nok en sejr og videre avancement på kontoen, da Randers FC torsdag aften skulle dyste med Holbæk om en plads i DBU Pokalens kvartfinale. Men selv om det begynder at se mere og mere fornuftigt ud på kridtstregerne, er der nok at tage fat i, udenfor. Fanklubben har blandt andre fået nok, og har set sig sure på klubbens direktør, Michael Gravgaard.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Den officielle fanklub i klubben, der kaldes Randers FC Support, føler nemlig ikke, at klubdirektør, Michael Gravgaard, lytter til fansenes behov. Derudover kan de heller ikke få det til at fungere sammen med den nye fan-gruppering i Randers, ”Nordtribunen”.

Det fortæller det nu forhenværende bestyrelsesmedlem i Randers FC Support, Hans Jensen, til det lokale medie, TV 2 Østjylland.

Læs også: Vildt: Så absurd mange spillere er udtaget til Irlands trup mod Danmark

Han fortæller endvidere, at klubbens direktør, Michael Gravgaard, har lavet initiativer udenom Randers FC Support. Heraf kan han blandt andet nævne, at der er blevet arrangeret billige ture til udebanekampe, blandt andet en kamp til Odense i foråret, hvor fansene kunne få mad, billet og transport for kun 50 kroner.

Læs også: Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

Sådanne tiltag gør det svært for den officielle fanklub at lave attraktive ture og holde sig kørende. Det mener Hans Jensen.

Læs også: To Barcelona-spillere er ikke tilfredse: Coutinho rygtes endnu engang mod FC Barcelona

Alt dette har ført til, at Randers FC Support har opløst sig selv i protest på et bestyrelsesmøde tidligere på ugen.

Læs også: Ni spillere har en højere frikøbsklausul end Messi: Se hvem her

Randers FCs næste kamp er imod Brøndby IF. En kamp, der bliver spillet mandag aften. Hvorfor kan du læse meget mere om lige her.

Læs også: Tiltrængt oprejsning til Randers: Spiller sig videre til kvartfinalerne