Liverpool-stjernen Coutinho rygtes endnu engang væk fra Liverpool, og mod La Liga-storklubben FC Barcelona. Det meldes samtidig at der er to Barcelona-spillere, som ikke er helt glade, for at Coutinho rygtes mod Barcelona igen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Sportbible skriver at der er to FC Barcelona-spillere, som ikke er glade for FC Barcelona jagter Coutinho. Den brasilianske Liverpool-stjerne har tidligere været rygtet mod FC Barcelona, og det meldes at Barcelona vil forsøge igen til januar.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

De to FC Barcelona-spillere som ifølge mediet ikke bliver glade, hvis Coutinho skriver under med FC Barcelona er Andres Iniesta og Ivan Rakitic. De to midtbanespillere forventes ifølge mediet, at skulle kæmpe med Coutinho om pladsen på Barcelona-holdet.

Dog mener det spanske medie Diario Gol at Andres Iniesta ikke bør føle sig truet, af en tilføjelse af Coutinho. Iniesta har nemlig været solid for FC Barcelona i mange sæsoner, og det forventes der stadig er plads til midtbanespilleren.

Mediet mener samtidig at Ivan Rakitic måske har grund til inderst inde at håbe på handlen ikke går igennem. Da det meldes at den kroatiske midbanespiller formentlig godt kunne miste pladsen i startopstillingen, til den unge brasilianer.

25-årige Phillippe Coutinho har nemlig været en af Premier Leagues bedste spillere, i løbet af den seneste lange periode. Brasilianeren er hurtigere og formentlig mere kreativ end Ivan Rakitic.

Derfor kunne det godt tyde på at Coutinho nok ville få chancen, fra start hos FC Barcelona ret ofte.

Intet håb for Ivan Rakitic og Andres Iniesta?

Sergio Busquets sidder samtidig virkelig solidt på positionen, som den defensive spiller på midtbanen. Den position har hverken Rakitic eller Iniesta det samme niveau som Busquets, til at kæmpe om.

Sportbible skriver samtidig at det dog ikke forventes at handlen falder på plads, i løbet af januars transfervindue. Men der kan formentlig ske store ting, når det er sommerens transfervindue åbner op igen.

Læs også: Batshuayi bliver altid skiftet ind: Det sagde Conte til ham mod Watford