Den catalanske storklub, FC Barcelona, står til at kunne indkassere tre milliarder ved én simpel ting. Bare at omdøbe deres nuværende stadions navn, Camp Nou, til noget andet.

(Photo by Manuel Queimadelos/Getty Images).

Barcelona står til at score tre milliarder ved at omdøbe deres stadion til Nou Camp Grifols.

Læs også: De var stjerner i FCK – nu kan de hentes kvit og frit

Penge kan købe det meste i verden i dag. For tre milliarder kan et firma få lov til at være en del af Barcelonas stadionnavn.

Læs også: Superligaens største stjerne: Se hans nye, vilde ratings i FIFA 18

Det beretter Catalunya Radio, der oplyser, at Barcelona er meget tæt på at indgå en aftale med selskabet Grifols, der producerer medicin. Derfor skal stadionet fra næste sæson hedde Nou Camp Grifols, hvis alt arter sig.

Læs også: Han er den værste spiller i FIFA 18: Nu kommer chokerende sandhed frem om ham

Navnet skal være der i 30 år. Pengene skal efter sigende gå til en ny kontrakt til Lionel Messi, og derudover også vedligeholdelse af Europas største stadion. Det er første gang, at stadionet kommer til at hedde noget andet end Camp Nou, eller Nou Camp.

Læs også: Ekspert: Denne klub er den eneste, der kan vippe FCK af tronen

Virksomheden Grifols har hovedkvarter i Barcelona, og det er et firma, som tjener ganske mange penge. Ifølge Wikipedia havde selskabet i 2015 en indtjening på over 3 milliarder euro.

Læs også: Arbejdsløs Nadim i resten af 2017: Det skal hun bruge tiden på

Medicinalfirmaet laver produkter baseret på blodplasma, og det er der tilsyneladende mange penge i.

FC Barcelona har fået en god start på denne sæson i La Liga, og catalanerne ligger i øjeblikket på en solid 1. plads med 25 point efter 9 kampe. Nærmeste forfølger er Valencia, der ligger placeret på andenpladsen med 21 point efter samme antal kampe.

Læs også: Pengeregn: Sådan fordeles tv-pengene i Superligaen