Den danske landsholdsstjerne, Nadia Nadim, spiller tirsdag aften sin sidste fodboldkamp i 2017. Læs her, hvad hun skal bruge tiden på.

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

Når VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Kroatien er forbi, har den 29-årige angriber en pause på to måneder i vente. Det er nemlig først i januar, at hun starter op i den engelske storklub, Manchester City.

Læs også: Randers stjal sejren fra AaB i sidste sekund: Nu er de uden sejr i 13 udekampe i træk

Selv om der ikke er flere opgaver på programmet i klub- eller landsholdsregi, så slipper Nadim dog ikke fodbolden helt.

– Jeg kommer til at spille en del indendørsfodbold og street fodbold med mine venner.

– Så kan jeg selv være herre over min hverdag, og det glæder jeg mig til.

Læs også: Afsløring: Derfor sparede Wieghorst vigtig AaB-spiller

– Jeg skal ud at spille hver dag. Det bliver fodbold, som jeg gerne vil spille det, hvor man ikke skal møde op på et eller andet tidspunkt og lave øvelser, man ikke vil, siger Nadia Nadim.

Foruden fodbold med vennerne også at løbe- og styrketræne, før hun starter op til januar i Manchester City i 2018. Ved siden af har hun også et klinikophold i forbindelse med medicinstudiet ved Aarhus Universitet. Så der er nok at se til for Nadia Nadim.

Flere af spillerne på det danske landshold har et håb om, at fredagens aflyste VM-kvalifikationskamp mod Sverige kan blive spillet. Det er dog op til Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Læs også: Pengeregn: Sådan fordeles tv-pengene i Superligaen

Tirsdagens VM-kvalifikationskamp i Zagreb fløjtes i gang klokken 18.

Landsholdet åbnede for en måned siden VM-kvalifikationen med en 6-1-sejr på udebane over Ungarn. En kamp, der blev spillet i byen Gyor.

Dengang var der også meget virak om forhandlingerne mellem DBU og Spillerforeningen, og venskabskampen mod Holland i Horsens blev også aflyst.

Læs også: Berlusconi: Milan kan snart få nye ejere igen