Robert Kakeeto har betydet en del for AaB i de seneste uger, men til mandagens 1-1 kamp mod Randers FC var midtbanemanden fra Uganda sendt på tribunen.

ODENSE, DENMARK – AUGUST 06: Morten Wieghorst, head coach of AaB Aalborg looks on during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and AaB Aalborg at TREFOR Park on August 06, 2017 in Odense, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Det skyldes dog ikke, at cheftræner i AaB, Morten Wieghorst, har været utilfreds med Kakeeto.

Læs også: Agent afslører: Målmand har skrevet under med Superliga-klub

– Robert har gjort det rigtig godt, men vi har også kunnet se, at han har været fysisk belastet af at spille så meget. Vi havde besluttet, at han ikke skulle starte i dag, og derefter satte vi en bænk efter det kampbillede, vi forventede at kampen i Randers ville få, forklarer Morten Wieghorst til Nordjyske Medier.

Det kunne dog godt ses på banen, at Kakeeto ikke var iblandt de startende 11. Det konstaterede Wieghorst efter kampen. Der var ofte mange fejlafleveringer midt på banen, hvilket flere gange gjorde, at AaB blev stoppet i et kontra-angreb.

Læs også: Baneløber forsøgte at sparke Mbappe ned: Nu har Celtic fået sin straf

– Der var en frø i bolden. Der var alt, alt for mange tekniske fejl, og det er svært at sætte noget spil op, når man taber bolden hele tiden, som vi gjorde i dag, konstaterer Morten Wieghorst.

AaBs næste kamp er mod OB, der gæster Aalborg Portland Park. Aalborgenserne ligger i øjeblikket placeret på en middelmådig plads i tabellen. AaB må tage til takke med en nuværende 8. plads efter 1-1 kampen ude mod Randers – det betyder, at klubben får 6,11 mio. kr. i tv-penge. Fordelingen af tv-penge kan du læse meget mere om her.

Du kan i øvrigt læse et fyldestgørende referat fra 1-1 kampen her.

Læs også: EfB-målmand i søgelyset hos spansk storklub: Derfor er de interesserede