FIFA 18 ramte de danske butikker for en måned siden, og siden da har folk brugt lang tid på at finde de bedste spillere og uslebne juveler.

Men hvad med de spillere, som ingen vil spille med? De spillere, som er blevet vurderet værst af alle spillere i hele verden.

Læs også: Avis: Her er Manchester Uniteds næste signing

Ti spillere er blevet vurderet på en sidsteplads i det populære fodboldspil, med en rating på 46. Blandt de værste spillere i FIFA 18 er Grimsby Towns Max Wright, Scunthorpes Lesley Sackey og den tyske midtbanespiller, Tomm Käßemodel.

Læs også: Dagens rygtebørs: Leicesters nye manager, Özils flirten og West Ham-afgang

Sidstnævnte spiller som central midtbanespiller for 2. Bundesliga-klubben FC Erzgebirge Aue. Eller… Det er det, som EA Sports vil have os til at tro.

Læs også: Ekspert: Denne klub er den eneste, der kan vippe FCK af tronen

I virkeligheden forholder det sig faktisk sådan, at selvom Käßemodel er på holdkortet hos Erzgebirge Aue som en del af førsteholdstruppen, så er han faktisk slet ikke professionel fodboldspiller. Og han er heller ikke engang deltidsprofessionel.

Tommy

Faktisk fungerer han som såkaldt waterboy for den tyske 2. Bundesliga-klub. Det vil sige, at han står for at rengøre og vaske trøjerne til klubbens førstehold.

Grunden til, at Käßemodel er med i spillet er, at tyske klubber er forpligtet til at leve op til kravene om at have mindst fire spillere i førsteholdstruppen, som udspringer fra klubbens ungdomsakademi.

Käßemodel var engang en del af Erzgebirges ungdomsakademi, og derfor kvalificerer han sig som en spiller, der kan opfylde kravet.

Med en pace på kun 23, er der nok ikke mange, der spiller med Tommy på banen. Men de defensive stats siger 36, og så kan han jo godt være en forstærkning til Liverpools forsvar.

Læs også: Legendarisk målmand stopper karrieren: Én ting kan dog få ham til at fortsætte