Store forventninger blev sat til dem, da de første gang betrådte græsset i Parken, og skrev under med F.C. København. De store stjerner levede dog ikke helt op til forventningerne i den ambitiøse klub.

(Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Der var store forventninger til dem i FC København, hvor de kom til klubben som store stjerner. De indfriede dog aldrig de store forventninger, der altid er, når man skifter til en klub som FCK. Nu kan de hentes kvit og frit – og det er altså nogle ret prominente navne, der er med i denne artikel.

I den norske Eliteserien render der flere store navne rundt, heriblandt den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, der spiller for Rosenborg, og flere af disse stjernespiller har været et smut forbi den danske hovedstadsklub, de forsvarende mestre fra FC København.

Læs også: Medie: Morten Olsen præsenteres snart som ny landstræner

Fire profiler med fortid i FC København kan efter denne sæson, der slutter om to kampe, hentes på en fri transfer af klubber, der skulle være interesserede.

Læs også: Superligaens største stjerne: Se hans nye, vilde ratings i FIFA 18

Det norske medie VG – Verdens Gang skriver, at nordmanden Christian Grindheim, der spillede i FC København fra 2011 til 2013 er uden kontrakt.

Læs også: To Barcelona-spillere er ikke tilfredse: Coutinho rygtes endnu engang mod FC Barcelona

Det samme er norske angriber Daniel Braaten, der tørnede ud for den danske hovedstadsklub fra 2013 til 2014, og angriberen Mustafa Abdellaoue, der var et smut forbi både FCK og OB, kan også hentes på en fri transfer.

Læs også: Han er den værste spiller i FIFA 18: Nu kommer chokerende sandhed frem om ham

Sidst men ikke mindst er den tidligere FC København-stjerne Magne Hoseth også uden kontrakt i slutningen af 2017, så der er altså nogle Superliga-klubber, der måske spærrer øjnene op for disse spillere, som bestemt har noget at byde på, på cv’et.