Superliga-klubben, Randers FC, har haft en noget turbulent og ikke mindst dårlig første halvsæson i Alka Superligaens grundspil. I pokalturneringen har de dog væsentlig mere succes, og her til aften spillede man sig videre til turneringens kvartfinale.

Et dusin randrusianere havde taget turen til Midtsjælland denne kolde,
torsdag aften i oktober.
(Photo by Lars Ronbog /
FrontZoneSport via Getty Images)

Randers FC ligger sidst i Alka Superligaen, og det er kun blevet til sølle otte point i 13 kampe, og blot lavet ti mål.

Anderledes er det dog gået for dem i pokalturneringen, hvor de torsdag aften spillede sig i kvartfinalen med en sejr på 4-1 på udebane mod Holbæk B&I.

Dermed har de nu lavet 13 mål i deres tre kampe i pokalturneringen, og altså allerede flere end i Superligaen. Det er sket med sejre på henholdsvis 7-2 mod Agerbæk/Starup, 2-0 mod Otterup og i dag altså en 4-1-sejr i Holbæk.

1/8-finalens første mål faldt allerede i 2. minut, da 18-årige Marcus Mølvadgaard sendte randrusianerne i front. Efter 25 minutter sendte nyindkøbet Saba Lobjaniidze dem yderligere i front.

I 2. halvleg gik kampen i et kort øjeblik mål-amok, da Marvin Pourie i det 69. minut bragte gæsterne i front med 3-0. Tre minutter senere reducerede Holbæk på straffespark ved Thorbjørn Billeskov, inden Pourie to minutter senere scorede igen til 4-1.

Randers FC er dermed klar til kvartfinalerne sammen med FC Midtjylland og FC Fredericia, der ligeledes har kvalificeret sig via sejre over henholdsvis OB og HB Køge.

På mandag skal kronjyderne forsøge at bygge videre på den tiltrængte oprejsning. Der venter dem dog en svær kamp i Brøndby. En kamp, der spilles mandag klokken 19 og kan ses på TV3 +.