Manchester United-legenden Ryan Giggs fortæller, at man hos United overvejede at hente Kanté til klubben, men at handlen ikke nåede at falde på plads.

Af Lasse D. Drescher

Før José Mourinho kom til Manchester United, sad Louis van Gaal i trænersædet, og der havde Van Gaal, Manchester United-legenden Ryan Giggs, som hans assistent. Ryan Giggs fortæller til Calciomercato, at der er en spiller, som de skulle have hentet til Old Trafford, før at Premier League-klubben Chelsea sikrede sig franskmanden.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Spilleren der er tale om er selvfølgelig, Leicester-stjernen N’Golo Kanté som nu dominerer midtbanen hos Chelsea. Ryan Giggs fortæller at Kanté også blev ønsket til klubben hos “De Røde Djævle” men at de var for langsomme, til at få udløst Kanté’s frikøbsklausul.

Ryan Giggs udtaler følgende til Calciomercato:

“Jeg kan kun sige, at vi overvejde at udløbe Kanté’s frikøbsklausul, men vi fik aldrig færdiggjort handlen, og derfor endte han hos Chelsea og ikke os. Han er en fantastisk spiller, fordi han jagter bolden, og han dækker så stort et område på banen, selvom han er en lille spiller.”

Læs også: De Rossi vil ikke spille på hold med italiensk legende