Den 19-årige Christian Pulisic rygtes ifølge ESPN til Manchester United. Det meldes at Manchester United og Borussia Dortmund er nået til enighed, om prisen på Dortmund-talentet.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ESPN skriver at Manchester United har sikret sig en offensiv tilføjelse. Det er Borussia Dortmund-talentet Chrstian Pulisic på blot 19 år, som ikke ligefrem har slået igennem hos Bundesliga-storklubben.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Den amerikanske kantspiller har vist gode takter for Dortmund, men han har ikke tilspillet sig en fast plads. Det er ifølge mediet formentlig også derfor, at Borussia Dortmund og Manchester United nu skulle være nået til enighed, om en handel.

Premier League-storklubben Manchester United og Borussia Dortmund er som sagt ifølge mediet, nået til enighed. Det forventes at det vil koste Manchester United omkring 340.000.000 kroner, at hente Christian Pulisic til Old Trafford.

ESPN fremhæver også at der er rigtig meget snak på Twitter, om at handlen er på plads. Dog er der tvivl om hvilken rolle den 19-årige Christian Pulisic vil få hos Manchester United, nu hvor José Mourinho er træner.

José Mourinho har nemlig blandt nogle fået et ry, for at være mindre god til at bruge unge spillere. Det er også derfor der må stilles spørgsmålstegn ved handlen med Christian Pulisic som ikke for alvor har slået igennem.

Kommer der flere spillere til Manchester United?

Nu hvor det meldes at Christian Pulisic højst sandsynligt kommer til Old Trafford, efterspørger Manchester United-fansene også en anden spiller. Det er den brasilianske AS Monaco-stjerne Fabinho, som i en lang periode har været sat i forbindelse med Manchester United.

Den 24-årige Monaco-profil Fabinho forventes at kunne blive en meget stærk tilføjelse til De Røde Djævle. Fabinho har også vist hos AS Monaco, at han ikke kun kan spille en position. Fabinho kan bruges på backen, i midterforsvaret og på midtbanen hvor han nok er bedst.

Læs også: Conte uden grænser: Chelsea er dumme hvis de fyrer mig