Manchester United og PSG må kæmpe med hinanden om den samme spiller. Det drejer sig om den unge brasilianer, Lucas Paqueta. Det skriver flere engelske medier.

paqueta psg

BRASILIA, BRAZIL – JUNE 7: Lucas Paqueta of Flamengo and Renato Chaves of Fluminense battle for the ball during a match between Flamengo and Fluminense as part of Brasileirao Series A 2018 at Mane Garrincha National Stadium on June 7, 2018 in Brasilia, Brazil. (Photo by Andre Coelho/Getty Images)

Fraværet af en kvalitetsmidtbane kostede PSG dyrt i 3-2-nederlaget i aftes. Og det har fået den franske klub til at fremskynde forhandlingerne med Flamengo angående den 21-årige brasilianer.

Uden en skadet Marco Verratti, måtte Thomas Tuchel og PSG sætte Marquinhos ind som ankermand på den centrale midtbane. Og det begrænsede støtten til Neymar, Kylian Mbappé og Edinson Cavani. I sidste ende kostede det dem sejren.

LÆS OGSÅ: Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning!

Paqueta kan være med til at hjælpe PSG, og han er allerede på deres radar. Flamengo forlanger £35 millioner, men så kan han også allerede skifte til vinter. Det skriver The Sun, som citerer franske medier.

Den samme kilder skriver dog i øvrigt, at også Manchester United lurer på Paqueta. Barcelona og AC Milan har også været kædet sammen med brasilianeren.

LÆS OGSÅ: Zidane til Manchester United? Her er hans vilde plan