Nice-stjernen Jean Seri rygtes endnu engang mod Premier League-storklubben Manchester United. Manchester United forventes at skulle ud og forstærke midtbanen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Daily Mail skriver at Premier League-storklubben Manchester United, endnu engang kigger mod Ligue 1. Denne gang er det Nice-stjernen Jean Seri som har været solid for den franske klub, som nu rygtes mod Manchester United.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den 26-årige profil har været stærk i nogle sæsoner, og nu er det formentlig på tide at han kommer videre. Da Jean Serri har niveau til at spille hos en større klub end Nice. Det er også derfor flere europæiske storklubber viser interesse.

Jean Seri har en frikøbsklausul i hans nuværende kontrakt, og det meldes at Manchester United har interesse i at udløse den. Klausulen lyder ifølge Daily Mail på omkring 275.000.000 kroner, og det er et overkommeligt for en klub som Manchester United.

Nice-stjernen har i denne sæson spillet 19 Ligue 1-kampe. Det er blevet til et mål og tre assist for Jean Serri. Det meldes at Jean Seri skal hentes til Manchester United, for at være en solid indskifter til at starte med.

Hvordan får Manchester United løst deres problemer?

Det meldes nemlig at Marouane Fellaini har skrevet under med Besiktas, og derfor rejser belgieren til Tyrkiet når sæsonen er ovre. Engelske Michael Carrick har afsløret at han stopper efter denne sæson, så derfor skal Manchester ud og forstærke sig.

Ander Herrera forventes nu ifølge mediet at blive på Old Trafford, selvom den spanske midtbanespiller har været rygtet væk. Nu er udvalget af midtbanespillere hos Manchester United ikke så stort længere, så derfor kan Herrera formentlig få mere spilletid.

Dog skal der stadig hentes forstærkninger til klubben, og det er så der hvor Nice-stjernen Jean Seri kommer ind i billedet.

Læs også: Disse midterforsvarer har Manchester United en reel chance for at hente til sommer