Manchester United-profilen Ander Herrera rygtes ifølge et engelsk medie, væk fra Old Trafford og mod den spanske storklub Valencia.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at den spanske storklub Valencia, har stor interesse i en Premier League-midtbanespiller. Det er Manchester United-profilen Ander Herrera som rygtes væk, fra Old Trafford denne sommer.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Det bliver dog samtidig nævnt at den spanske midtbanespiller har udtalt, at han er meget glad for at være hos Manchester. Derfor forventer Mirror at der skal absurd mange penge på bordet, for at hente Herrera væk fra Old Trafford.

Valencia-træneren Marcelino og Ander Herrera har tidligere arbejdet sammen. De arbejdede sammen hos den spanske klub Real Zaragoza. Derfor kan det måske lokke Herrera væk fra Old Trafford.

Tilbage i 2014 skiftede Ander Herrera fra Athletic Bilbao, til Premier League-storklubben Manchester United. Ander Herrera kostede på daværende tidspunkt omkring 255.000.000 kroner, at hente væk fra Athletic Bilbao.

Siden 2014 er det blevet til mere end 120 kampe for Manchester Untied, og Herrera har tilspillet sig en stor rolle på José Mourinhos mandskab.

I denne sæson er det for Ander Herrera blevet til 50 kampe, hvor den spanske midtbanespiller har lavet 11 assist og scoret to mål.

Champions Leagues vigtighed

Manchester United har ikke haft den fantastiske sæson, som de håbede på efter José Mourinho overtog. Hvis man altså kigger på Premier League-tabellen, så sluttede Manchester United på 6. pladsen.

Premier League-storklubben deltog i Europa League, og den vandt De Røde Djævle i Stockholm mod Ajax. Derfor kommer Manchester United til at spille med i Champions League, i den kommende sæson.

Det kan så være en hjælp for José Mourinho, når det er at han vil hente spillere til Old Trafford. Champions League er nemlig en stor ting, for rigtig mange spillere. Derfor kan han lokke profiler til United igennem Champions League.

Læs også: Avis: Tre PL-klubber slås om Juventus-stjerne