Af Anders Lang Jensen

Ifølge en række kilder denne søndag morgen planlægger den engelske storklub på Old Trafford at hente flere store stjerner til klubben. Her er Juventus´ absolutte topstjerne Paulo Dybala et mål.

REUTERS/Massimo Pinca

Den argentinske offensivspiller har været helt suverænt spillende i starten af den nye sæson for klubben i Torino. I sommer var der angiveligt interesse fra FC Barcelona, men den 23-årige kreatør blev hos ”Den Gamle Dame”.

Og nu melder bl.a. Sunday Mirror, at Uniteds chairman, Ed Woodward, har snakket med manager Jose Mourinho omkring portugiserens interesse og ønske i at tilknytte Dybala til United-truppen næste sommer.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Avisen beretter yderligere, at Woodward har haft kontakt med ledelsen i Juventus og repræsentanter for Juventus´ nummer 10 for at gøre det klart, at Dybala er en ønsket herre på Old Trafford.

The Red Devils planlægger et bud på hele £155m svarende til 1,3 mia. kr. Dette er en pris United sagtens kan betale næste sommer, hvilket de med al sandsynlighed også forsøger at gøre. United møder dog massiv konkurrence fra spanske Barcelona, der denne sommer ikke lykkedes med at hente Dybala, men forventes at forsøge igen næste sommer.

REUTERS/Massimo Pinca

Dybala har ingen frikøbsklausul i kontrakten med den italienske storklub, hvorfor Juventus selv kan styre, hvornår et salg er interessant for dem. Aftalen med de italienske mestre løber dog helt frem til sommeren 2022.

Den suveræne start for Juventus i den italienske liga, med maksimum point efter de første 6 spillerunder, kan i høj grad tilskrives den offensive argentiner. Hele 10 scoringer fra Dybalas fødder er facit efter blot 6 kampe i den stribede trøje denne sæson.