Engelsk medie forventer at Ander Herrera formentlig underskriver kontraktforlængelse med Manchester United, før vi rammer december måned.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige Manchester United-midtbanespiller Ander Herrera har længe været velspillende for Manchester United. Det har dog været lidt problematisk for den 28-årige spanske midtbanespiller, at tilspille sig en fast plads hos Mourinho.

[Getty Images]

Der har i den seneste tid været skrevet meget om, at Ander Herrera forventes at underskrive en kontraktforlængelse. Ander Herrera har nemlig kontraktudløb næste sommer, og derfor skal de Manchester United og Herrera nå til enighed, om hvad der skal ske.

Det engelske medie Dailypost skriver nu at det forventes, at 28-årige Ander Herrera skriver under på en forlængelse. Det forventes samtidig at det sker før december måned, da mediet skriver at de så småt er igang med samtalerne om forlængelsen.

Den spanske midtbanespiller har formentlig nogle gode år tilbage

Mediet melder samtidig at der ikke nævnes noget om hvor lang kontraktforlængelsen formentlig vil blive. Men det bliver formentlig nogle år, da Ander Herrera blot er 28 år derfor er der formentlig nogle år tilbage.

Læs også: Guldmine for PSG: SÅ mange trøjer har Neymar solgt