Manchester United-spilleren Daley Blind rygtes væk fra Old Trafford, og mod Premier League-storklubben Everton. Det er Ronald Koeman som vil hente den hollandske landmand til Southampton.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Footballfancast skriver at Ronald Koeman har planer om at hente endnu en spiller til Everton. Premier League-storklubben har allerede hentet et par spillere til Goodison Park, og der forventes at komme flere.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Everton jagter ifølge Footballfancast to spillere på nuværende tidspunkt. Det er den spanske Malaga-profil Sandro Ramirez på 21 år, som har vist stor klasse for Malaga. Den anden spiller er Manchester United-spilleren Daley Blind.

Den 27-årige hollænder rygtes til Everton, for at erstatte enten Phil Jagielka eller Ashley Williams i midterforsvaret. Ronald Koeman har nemlig gjort det klart, at han vil have to yngre forsvarsspillere til klubben.

De to spillere som Ronald Koeman allerede har hentet til Premier League-storklubben, er Sunderland-målmanden Jordan Pickford og Ajax-profilen Davy Klaassen.

Koeman scouter solidt i hollandsk fodbold

Ronald Koeman har tidligere haft stor succes, med at bringe spillere til Premier League fra den hollandske Eredivisie. Da Koeman var træner for Southampton hentede han to spillere til Premier League, fra hollandsk fodbold.

Den første er den 28-årige Southampton-profil Dusan Tadic som blev hentet til Southampton fra Twente. Tadic spiller stadig for Southampton, og har været en god signing. Den anden er 31-årige Graziano Pellé, som blev hentet til Southampton fra Feyenoord.

Pellé er dog blevet solgt til den kinesiske klub Shandong Luneng, for et stort beløb. Så endnu det er tydeligt at det har vært to solide signings Koeman har foretaget sig.

Læs også: Chelsea har de personlige vilkår på plads med denne stjerneangriber