Manchester United er et af de hold, som fans og eksperter har store forventninger til i netop startede sæson. Dette levede klubben fra den røde del af Manchester faktisk op til, men kun indtil i søndags, da klubben ydmygende tabte til midterholdet Swansea i et intest 2-1-opgør, hvor United faktisk førte indtil det 61. minut. Nederlaget kommer som et chok for mange, men kigger man på Swanseas kampe i sæsonen inden kampen i søndags, er det faktisk ikke nogen særlig stor overraskelse.

Læs også: Overblik over ‘deadline day’ i Premier League

Klubben fra Wales spillede nemlig lige op med de nuværende Premier League-mestre i sæsonpremieren, i en kampe som endte 2-2. Derefter slog klubben, der tidligere har haft Michael Laudrup på lønningslisten, Newcastle United med 3-0 for senere at spille 1-1 med bundholdet Sunderland. Denne weekends tre point mod selveste Manchester United bringer Swansea op på en fjerdeplads med otte point, mens Manchester United indtager femtepladsen på grund af syv point.

Læs også: Officielt: Anders Lindegaard skifter til West Bromwich

Selvom United sæsonstart ikke er specielt ringe (i forhold til Chelseas), var resultatet mod Svane-klubben alligevel virkelig skuffende og det har fået mange fans på Twitter til at mobbe klubben fra Midtengland. Læs blot nogen af de mange tweets herunder og vurder selv.

https://twitter.com/TheEpicFootball/status/638034414895632384/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/ManWhoWentToMow/status/638028025225940996/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw