Den 23-årige brasilianske kantspiller Anderson Talisca, er tidligere blevet rygtet mod Manchester United. Det italienske medie Calciomercato skriver at Benfica og Manchester United er meget tæt, på at nå til enighed.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Manchester United er millimeter fra sommersigning. Det er endnu en Benfica-spiller, som forventes at skifte til Premier League-storklubben.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Det er den 23-årige brasilianer Anderson Talisca, som i den seneste tid har været udlejet til den tyrkiske storklub Besiktas. Den brasilianske kantspiller formåede i sidste sæson, at lave 13 mål i 22 kampe for Besiktas.

Manchester United har allerede hentet en spiller fra Benfica, og de er på jagt efter to Benfica-spillere mere. Det er højrebacken Nelson Semedo og kantspilleren Anderson Talisca, som Manchester United fortsat har interesse i.

Benfica-stjernen som har underskrevet en kontrakt med Premier League-giganten Manchester United, er den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf. Den svenske forsvarsspiller kostede omkring 300.000.000 kroner, at hente til Old Trafford.

Sikre Manchester United sig Benfica-trioen?

Calciomercato understreger at der er god sandsynlighed, for at José Mourinho og Manchester United kan sikre sig Benfica-trioen i løbet af sommerens transfervindue. Det må dog også understreges, at det bliver en dyr fornøjelse.

Det italienske medie skriver samtidig at Anderson Talisca forventes, at koste omkring 185.000.000 kroner, at hente væk fra den portugisiske storklub.

Læs også: Manchester United-spiller rygtes mod Premier League-konkurrent