Manchester United sættes igen i forbindelse med Real Madrid-profilen Gareth Bale. Der rygtes samtidig en profil væk, fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at Manchester United igen viser interesse, i Real Madrid-stjerne. Det er waliseren Gareth Bale, som længe har været rygtet væk, fra den spanske storklub. Nu kommer Manchester United endnu engang på banen, med stor interesse.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

28-årige Gareth Bale har længe været rygtet væk, da præsidenten i Madrid, Florentino Perez, har fastslået at han vil sælge waliseren. Samtidig med at Gareth Bale rygtes mod Manchester United, rygtes en spiller også væk fra Premier League-storklubben.

Spilleren som rygtes væk fra Old Trafford, er den franske kantspiller Anthony Martial. Franskmanden har været elsket af mange fans, da han er et ungt pust til truppen, og han til tider har spillet rigtig solidt.

Den 22-årige franske kantspiller har spillet 40 kampe for Manchester United. I de kampe er det blevet til 11 scoringer og 10 assist. Den unge franske kantspiller som fik sit gennembrud hos AS Monaco i Ligue 1.

Når Gareth Bale ikke er skadet og han er i form, så er han blandt verdens bedste. Det er uden tvivl en spiller som José Mourinho og Manchester United godt kunne bruge, på Old Trafford. Men det bliver ikke billigt både prisen de skal betale, men også lønnen som Bale skal have.

Ser vi Gareth Bale i Premier League igen?

Gareth Bale har tidligere spillet i Premier League, hvor han for alvor slog igennem hos storklubben Tottenham. Gareth Bale spillede hos Tottenham sammen med hans nuværende Real Madrid-holdkammerat, Luka Modric.

De to spillere var de helt store stjerner hos Tottenham, før de begge to i sidste ende blev solgt, til den spanske storklub Real Madrid. Dog står det ifølge mange rimelig klart, at Gareth Bale er på vej væk fra den spanske storklub.

Læs også: Mourinho: Disse to spillere kan transformere klubben