Det meldes ifølge engelsk medie, at Manchester United skal ud og handle stort ind, når sommerens transfervindue åbner. Det er de to spillere Antoine Griezmann og Gareth Bale som rygtes mod Manchester United, dog er der tale om absurd mange penge.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at José Mourinho og Manchester United har store planer. Det forventes dog først at ske til sommer, men det omhandler to europæiske stjerner. De to spillere spiller til dagligt hos Atletico Madrid og Real Madrid.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Det er Real Madrid-profilen Gareth Bale, og Atletico Madrids Antoine Griezmann som ifølge mediet kan ende hos Manchester United. Dog kræver det to absurd store beløber fra Manchester United.

Mediet skriver at Manchester United skulle stå klar med omkring 1.1335.000.000 kroner, og det store beløb skulle så kunne dække de to spilleres priser. Dog er det svært at forestille sig, at Manchester United går ud og bruger over en milliard igen til sommer.

Da de har brugt mange penge, da sidste sommers transfervindue var åbent. Der blev spillere som Paul Pogba, Romelu Lukaku og Eric Bailly nemlig hentet til Old Trafford. Dog kan det blive svært for Mourinho at sikre sig Antoine Griezmann.

Forlænger Antoine Griezmann med Atletico Madrid?

Da den franske stjerne ifølge Metro, kan være på vej til at forlænge hans kontrakt med Atletico Madrid. Hvis man kigger på waliseren Gareth Bale istedet, så bliver det formentlig nemmere at sikre sig ham.

Da Bale har været meget skadet, og Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har gjort det tydeligt, at han er trær af Gareth Bale. Derfor har den 28-årige waliser været rygtet væk fra Real Madrid, i en længere periode.

Læs også: 6 ting disse sjove statistikker kan lære os om Premier League: Crystal Palaces angreb er bedre end Chelseas og Southampton har brug for en ny angriber