Manchester United og Louis van Gaal er opsatte på, at forstærke truppen markant i sommerens transfervindue. Mange stjerne spillere er på blokken og ejerne har givet grønt lys til at man endnu engang kan smide de helt store beløb på bordet.

Memphis Depay er allerede hentet til klubben og nu skal flere stjerner hentes. Hvis klubben skal kæmpe med om mesterskabet i næste sæson så kræver det formentlig både defensive og offensive forstærkninger, og det er også det Louis van Gaal vil gå efter. Flere engelske medier melder idag, at Manchester United allerede har aflagt bud på mindst tre store stjerner.

Raheem Sterling

475825604

 

Raheem Sterling har i den seneste tid skabt meget ballade i fodboldverdenen. Han vil ikke forlænge sin kontrakt med Liverpool og det vil Manchester United angiveligt udnytte. Ikke siden 1964 er en spiller skiftet direkte fra Liverpool til Manchester United, men måske er sommeren 2015, hvor det igen sker.

Manchester United skulle have lagt et bud på cirka 250 millioner på Raheem Sterling. Det er formentlig ikke nok, men det virker til at Manchester United er klar til at gå benhårdt efter Sterling denne sommer.

På de følgende sider kan de se hvem de to andre stjerner er