Wayne Rooney afsluttede for nylig hans 13 år lange ophold hos Manchester United, for at vende hjem til hans tidligere klub, Everton, og kort efter, at nyheden var offentliggjort, sagde den 31-årige, at han var begejstret for hans fremtidsudsigter.

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 29: Wayne Rooney of Manchester United (L) takes his place on the bench with Ashley Young of Manchester United (R) during the Premier League match between Manchester United and Burnley at Old Trafford on October 29, 2016 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

  • Jeg vender tilbage, fordi jeg føler, at denne klub kan forbedre sig og blive succesfuld, siger Rooney.

Den 31-årige var med til at løfte fem Premier League-trofæer, tre Ligacups og et enkelt Champions League-trofæ under hans tid på Old Trafford, men det var helt tydeligt, at det var på tide for den aldrende angriber at komme videre.

Rooney sad mere på bænken, end han forventede i sidste sæson. Det skyldes blandt andet, at Henrikh Mkhitaryan og Zlatan Ibrahimovic blomstrede op under José Mourinho.

Læs også: Aftale i hus: Arsenal skriver kontrakt med Monaco-spiller

Det lignede den rette aftale for begge parter, men blot få dage efter skiftet til barndomsklubben, kritiseres den tidligere Manchester United-angriber nu for hans kommentar om hans tidligere klub.

Rooney udtalte følgende om hans tid i Manchester United:

  • Der er visse standarder, som du er nødt til at overholde, når du er på kontrakt hos Manchester United. Før i tiden var det Alex Ferguson, som stod for at opretholde disse standarder, men i de seneste par år er det blevet min og Michael Carricks opgave at gøre dette, og uddyber:
  • Det blev mere og mere besværligt i de seneste par år med de spillere, som ankom til klubben.
  • Der er standarder hos United, som er nødt til at blive overholdt. Det er blevet hårdere med årene, men nu er det ikke længere mit problem. Jeg er bare begejstret over at være tilbage hos Everton.

https://twitter.com/AdamJosephSport/status/886492086928670720?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-reactions-legends-manchester-utd-fans-are-furious-about-wayne-rooneys-latest-comments-20170716