Louis van Gaal har allerede hentet den første stjerne til Manchester United, men Memphis Depay er kun starten på et nyt stjernehold hos United.

Der er særligt en spiller, som Louis van Gaal har set sig lun på, og det er Tottenhams Harry Kane. Ifølge de engelske aviser Mirror og  Daily Mail er Manchester United parat med omkring 500.000.000 kroner for Spurs angriberen, der i dag spiller sammen med danske Christian Eriksen.

Falcao og van Persie forlader med stor sandsynlighed klubben til sommer, så der er behov for nye stjerner, der kan fylde modstandernes mål med bolde.

Harry Kane toppet eller på vej mod toppen

Harry Kane minder på mange måder om sin tidligere klubkammerat Gareth Bale, der har svært ved at finde sig til rette i Real Madrid efter at han blev købt for en rekordhøj transfersum. Et naturligt spørgsmål er derfor om Harry Kane med fantastiske 30 kasser i en sæson har sit gennembrud mod de helt store stjerner eller havde sit livs bedste sæson. Meget tyder på Louis van Gaal har tiltro til vi blot har set begyndelsen på en fantastisk karriere. Det er ikke alle der er enige i klogskaben i at bruge en større formue på Spurs stjernen. I en fanklumme på Mirror skriver Dale O´Donell således:

“Der er rigtig mange spørgsmålstegn at sætte ved Kane og prisen på 500.000.000 kroner er kort sagt intet andet end latterlig. Spurs har en ung og talentfuld angriber, som har vist  visse tegn på at han muligvis kunne være en af Englands førende angrebsspillere med tiden.  Priserne bonger altid ud når det kommer til Manchester United, men lad os ikke narre os selv efter at en spiller har haft én god sæson.” 

 

Andre navne der er blevet nævnt som noget billigere erstatninger for Falcao og van Persie er figurer som Edinson Cavani og engelske Danny Ings. Blandt de dyrere spillere nævnes stadig figurer som Gareth Bale, der er et ret stort wild card efter hans manglende præstationer og stigende upopularitet blandt Real Madrid fans.

Nedenfor kan du se nogle af Harry Kanes mål igennem sidste sæson: