Italienske Mancini - har ifølge ham selv - styr på situationen i Inter. [Getty Images]

Italienske Mancini – har ifølge ham selv – styr på situationen i Inter. [Getty Images]

Mauro Icardis placering på bænken i Inters 1-0 sejr over Genoa, vil ikke blive et problem, siger Roberto Mancini. Den italienske træner stod ved sin beslutning om at droppe Mauro Icardi til aftenens sejr over Genoa. Mancini uddyber:

“Jeg træner hele holdet. Ikke kun én enkelt spiller. Jeg er træner for Inter, ikke kun for Icardi og Jovetic.

Vi har mange dygtige angrebsspillere, og alle fortjener spilletid.
Jeg tror godt Icardi og Jovetic kan spille sammen, men til hver kamp, bliver jeg nødt til at overveje truppen, for at få de bedste med.

Icardi har kun misset to kampe ud af 15 denne sæson. Han ved også selv, at hvis vi kvalificerer os til Champions League, vil hans mål være ufattelige vigtige, men det betyder ikke, at han kan starte på bænken i et par kampe.

Vores fire offensive spillere spillede rigtigt godt i første halvleg. Der blev løbet meget og vi kæmpede godt. Det eneste vi manglede før pausen, var et enkelt mål.”

Felipe Melo fortsatte sin kamp efter et slag i hovedet i første halvleg, men var udskiftet i pausen, og Mancini forklarer efterfølgende hvorfor:

“Vi skiftede ham ud, men så ville han igen. Han kunne ikke huske noget. Han ville gerne have spillet anden halvleg, men vi besluttede os for at skifte ham ud.”

Sejren over Genoa betyder at Inter nu er tilbage på førstepladsen i Serie A, to point foran Napoli, som kan generobre førstepladsen, hvis de vinder ude mod Bologna søndag.