Fredag aften var der fodboldlandskamp i Parken mellem Danmark og Polen, der som bekendt endte med 4-0 til hjemmeholdet. Kampen havde givet anledning til, at en dansk fan ville fri til sin kæreste. Men så skete der noget uventet.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)La

Mange mænd har før fået den idé at ville fri til kæresten på et fodboldstadion. De fleste gange ender det da også lykkeligt, men det gjorde det dog ikke for denne mand.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Medierne hylder Hareide: Dét er en genistreg!

Fodboldkommentatoren Niels Harild skriver, at der før kampen var arrangeret et frieri inde i Parken. Men da frieriet skulle til at foregå, og det kom op på storskærmen, forduftede kæresten tilsyneladende.

Således skriver Niels Harild på det sociale medie, Twitter.

-Stakkels mand der ville fri på storskærm før Danmark-Polen i Parken. Hun skred. Piskede afsted. Forduftede. Må tolkes som et nej?

Twitter-brugeren Michael Hansen havde et forslag til, hvorfor kvinden lige pludselig gik sin vej. ‘Kald fra kiosk… hendes toast var klar.’

Kasper Kjærsgaard var imidlertid ikke begejstret over idéen om at fri på et fodboldstadion. ‘Det mest tåkrummende frieri jeg nogensinde har været vidne til.’