Det danske fodboldlandsholds store potentiale blev endeligt forløst, da Åge Hareides tropper udraderede Polen med en 4-0 sejr fredag aften.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Sådan lyder det i flere medier efter kampen. Hareide modtager stor ros for at have ramt plet, hvad angår både taktik og startopstilling.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Officielt: Dansk landsholdsstjerne skifter til Bundesligaen

-Mod Polen passede det hele endelig sammen i en 4-3-3 formation med et væld af opløftende indslag, skriver BT Sportens sportschef, Morten Crone Sejersbøl.

For førte gang siden Åge Hareides debut som landstræner den 24. marts 2016 lykkedes det landsholdet at spille en gennemført god landskamp, lyder det endvidere.

BT er dog ikke alene om rosen. Også Ekstra Bladet hylder den tidligere Malmø-træner. Landstræneren fandt endelig frem til den rigtige opskrift efter flere eksperimenter.

-Åge Hareide har rokeret meget, eksperimenteret, men denne gang ramte han en opstilling lige i røven med tyngde i offensiven.

Også Jyllands-Posten roser den danske landstræner.

-4-0 sejren over Polen var også Åge Hareides endelige opgør med Morten Olsens skygge. Olsen ville altid vælge teknikken og boldbesiddelsen frem for den fysiske råstyrke og attituden. Sådan var det i 15 år. Det er muligt, at landsholdet mod Polen stillede op i 4-3-3 som Olsen, men stilen var en helt anden, og så er talkombinationen jo ligegyldig, lyder det.

Politiken giver Hareide et 12-tal for en fremragende præstation fredag aften.

-Nordmanden satte det rigtige hold. Han havde gjort et fornemt forarbejde med at analysere modstanderne, vurdere sine egne spillere og sammensætte et slagkraftigt mandskab, der hang sammen fra første fløjt og spillede og optrådte på den måde, som landstræneren havde proklameret.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Jubel over dansk sejr – men folk undrer sig over dette