Den danske landsholdsstjerne, Kasper Dolberg, der i øjeblikket repræsenterer Ajax Amsterdam i Æresdivisionen får ny klub fra årsskiftet. Det skriver det pålidelige medie, IbTimes.

COPENHAGEN, DENMARK – NOVEMBER 11: Kasper Dolberg, Christian Eriksen and Thomas Delaney of Denmark celebrates after scoring their fourth goal during the FIFA 2018 World Cup Qualifier match between Denmark and Kazakhstan at Telia Parken Stadium on November 11, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg skifter til januar til Bundesligaen, hvor han skal tørne ud for Borussia Dortmund. Således skriver IbTimes.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Skete det virkelig? 6 transfers du ikke vidste havde fundet sted nogensinde

Rygterne har længe svirret om den tidligere Silkeborg-angriber, og han var et varmt navn i det netop overståede transfervindue, hvor blandt andet Dortmund var meldt interesserede i den unge danske angriber.

Ajax kunne dog ikke nå at finde en erstatning for danskeren. Derfor ønskede de ikke at sælge danskeren, men det vil de dog til januar.

Ifølge IbTimes har parterne aftalt et skifte, der træder i kraft til januar. Flere medier kan rapportere, at der skulle være fastsat en pris på 350 millioner kroner, hvilket med afstand vil gøre ham til Danmarks dyreste spiller – en rekord, der i øjeblikket haves af Simon Kjær.

Emre Mor er en anden dansk spiller, der har tørnet ud for Borussia Dortmund, men forleden skiftede han til Celta Vigo, hvor han kommer til at være en del af en såkaldt danskerkoloni bestående af Andrew Hjulsager, Daniel Wass og Pione Sisto foruden Mor selv.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Jubel over dansk sejr – men folk undrer sig over dette