Chelsea vandt igår det engelske mesterskab efter en 1-0 sejr på hjemmebane over Crystal Palace. Der var inden kampen lagt op til fest, da Chelsea ikke var afhængige af andre resultater og derfor selv kunne sikre sig mesterskabet med sejren. Der er ingen tvivl om at Chelsea har været det bedste hold og de har absolut fortjent mesterskabet.

Det er dog ikke alle, der synes at Chelsea har spillet det bedste fodbold. Chelsea er nemlig blevet klandret for at spille en anelse kedelig, på trods af at de har scoret anden flest mål i ligaen på nuværende tidspunkt. Under Chelseas kamp mod Arsenal i sidste weekend begyndte Arsenal fansene blandt andet også med tilråbende “Boring Boring, Chelsea.”

LONDON, ENGLAND - MAY 03: Gary Cahill, Didier Drogba and Thibaut Courtois of Chelsea celebrate winning the Premier League title after the Barclays Premier League match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge on May 3, 2015 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

“Kedelige” Chelsea fejrer mesterskabet efter 1-0 sejren over Crystal Palace.

Det er dog ikke kun Arsenal fansene, der synes at Chelsea spiller for kedeligt. Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, har idag været en tur i pressen, hvor han langer kraftigt ud efter Chelsea og Mourinho.

Manuel Pellegrini udtaler blandt andet:

Jeg tænker ikke på de point, der er op til Chelsea. Chelsea har blot gjort hvad vi gjorde sidste år. De har vundet Premier League og Capital One Cuppen. Det gjorde vi også sidste år, men vi scorede langt flere mål og gjorde det med mere stil.

Og han fortsætter blandt andet med en kommentar, der henviser til Chelsea 5-3 nederlag mod Tottenham:

I en liga som Premier League er det vigtigt at spille attraktivt fodbold. Derfor udtaler jeg som jeg gør. Jeg er meget glad for vores sejr over Tottenham. Vi spillede godt og slog et hold, der spiller attraktiv fodbold og som slog Chelsea. Chelsea lukkede fem mål ind mod Tottenham. Jeg ønsker Mauricio Pochettino og hans spillere tillykke. De spiller attraktivt fodbold.

Pellegrini er altså ude med nogle ret heftige udtalelser. De sidste bliver lidt gemt bag udtalelser omkring Tottenham kampen, men det er tydeligt, at Pellegrini er en smule utilfreds med den måde Chelsea spiller på. Man kan dog ikke rigtigt tage noget fra Chelsea, som simpelthen bare har været det bedste hold fra starten af i denne sæson.