Argentineren Diego Maradona er ude med sin holdning om hvor vidt Messi skal være leder på det argentinske landshold. Meldingen fra Maradona er dog, ikke til at tage fejl af.

Den argentinske legende Diego Maradona har udtalt sig til mediet Foxsports, netop omkring landsmanden Lionel Messi. Det er tydeligt, at Diego Maradona ikke mener, at Messi kan blive leder på det argentinske landshold.

Messi i Copa America

(Photo by Elsa/Getty Images)

Lionel Messi er god og fantastisk og det kan man ikke tage fra ham. Dog mener Diego Maradona ikke, at FC Barcelona-stjernen har personligheden til at blive en leder på et hold. Læs interviewet herunder.

Diego Maradona udtaler følgende:

“Det er ligegyldigt og prøve at lave en leder ud af en, som skal på toilettet 20 gange før en kamp. Før han skal tale med spillere og trænere så sidder han og spiller på sin Playstation og det virker bare ikke rigtig.

Han er uden tvivl den bedste i verden sammen med Cristiano Ronaldo. Men han er bare ikke en leder. Vi skal også stoppe med at gøre Messi til en gud. Messi er helt fantastisk hos Barcelona, men på det argentinske landshold er det noget andet.

Vilkårene ændre sig fuldkommen når han tager den argentinske spillertrøje på. Hvis Messi skal spille på den måde som vi gerne vil have, så skal vi tage noget lederskab og ansvar væk fra ham.”

Der har for lang tid siden været skrevet om, at Lionel Messi ikke følte han kunne præstere på landsholdet. Det kan måske være fordi, at der bliver forventet alt for meget. Derfor har Diego Maradona formentlig ret i hvad han fortæller om at fjerne ansvar fra Messis skuldre.

Så der er tydeligvis ingen tvivl om hvad Diego Maradona mener, at man skal gøre på det argentinske landshold. Men om det så kan løse alle problemerne er der fortsat stor tvivl om.

Læs også: PSG & Røde Stjerne undersøges for matchfixing