Real Madrid leder efter en fremtidig erstatning, til spanske Sergio Ramos. Marca skriver at Real har Atletico-profilen Jose Gimenez i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det spanske medie Marca, har Real Madrid stor interesse i Atletico Madrid-forsvarsspiller. Den 23-årige forsvarsspiller, Jose Gimenez, har været velspillende hos Atletico Madrid, og derfor er det forståeligt der er interesse i profilen.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Real Madrid viste også interesse i Jose Gimenez, tilbage i 2015. Dog blev det ikke til en færdig handel, og det bliver formentlig også svært for Real at sikre sig Atletico-profilen. Da de to klubber er direkte konkurrenter, og ikke ligefrem bryder sig om hinanden.

Nu meldes det dog at der er mulighed, for at Real Madrid kan sikre sig Gimenez. Eftersom at den velspillende forsvarsspiller har en frikøbsklausul, i hans kontrakt. Den lyder ifølge det spanske medie, på omkring 450.000.000 kroner.

Jose Gimenez får ikke den spilletid, som han ønsker. Derfor kunne et skifte væk fra Atletico Madrid være en mulighed, for at han kan vise sig frem et andet sted. Real Madrid kan derfor vælge at købe Gimenez fri, af hans kontrakt med Atletico, og sikre sig direkte adgang.

Real Madrid er dog ikke den eneste klub, som har vist interesse i 23-årige Jose Gimenez. Den unge forsvarsspiller har også været eftertragtet af et par Premier League-klubber. Specielt Manchester United, har vist stor interesse.

Forlader Gimenez den spanske storklub?

Men såvel som Real Madrid har mulighed for at købe Gimenez fri fra sin kontrakt, så har Manchester United den samme mulighed. Derfor forventes det ifølge Marca, at det kommer til at handle om, hvilken af de to europæiske storklubber som arbejder hurtigst.

Det spanske medie mener at grunden til at Real Madrid viser stor interesse, er fordi de leder efter en Ramos-erstatning. Den 32-årige spanske Real Madrid-kaptajn forventes at spille nogle år endnu,men på et tidspunkt kan Ramos også mærke alderen, og derfor skal han erstattes på et tidspunkt.

Læs også: Chelsea-angriber forventes at skifte til Bundesliga-storklub